Samstag, 9. Juni 2007

SEVDİĞİME

SEVDİĞİME

HAYATIMIN ANLAMI,YAŞAMA SEBEBİM OLAN SEVGİLİM


Ağladığın zaman yanaklarından süzülüyor ya gözyaşı, ben o zaman ölüyorum işte. Seni üzen ne varsa hepsi ile savaşmak, bir bir yok etmek istiyorum. En değer verdiğim şey sensin. Hep gül istiyorum, çünkü mutluluğu hak ediyorsun. Sevilmeyi hak ediyorsun.
Aşklar zamanla erozyona uğrar ya, benimki öyle değil bebeğim. Her an, daha çok seviyorum seni. Hep daha çok. Bir önceki günden farklı, daha heyecanlı, daha tutkulu. Seni sevmeyi yazıp, seni sevmeyi okuyorum. Senden önce de bir hayatım vardı evet; ama, şimdi senden öncesini anmıyorum. Anılarımı sadece seninle doldurmak istiyorum. Senli anılarım olsun, onları anlatayım. Dinleyen hayran olsun, kıskansın. Onlar kıskandıkça ben övüneyim “işte benim sevgilim” diyeyim.
Sensiz olmanın düşüncesi bile deli ediyor beni. “ya gidersen” diye düşündüğümde üşüyorum, titriyorum, korkuyorum. Direnme gücüm azalıyor, bir yok oluşun başlangıcındaymışım gibi hissediyorum. Seni kaybetmeyeceğime dair yemin ediyorum o zaman. Sonsuza dek hep seni seveceğime, hep sana bağlı kalacağıma ant içiyorum.
Ah o gülüşün, nasıl da huzur veriyor bana. Nasılda anlamlı kılıyor yaşamımı. Sen gülerken ben sadece seni izlemek istiyorum. Tanrıya bir kez daha şükrediyorum, seni bana bir MELEK olarak gönderdiği için. Seni bulmamı sağladığı için. Geçekten, ya olmasaydın¿ Kimlerle avutacaktım kendimi¿ Hangi yalan sözlerle avutacaktım yüreğimi¿ Hangi sahte aşkın koynunda geçirecektim mutsuz ve anlamsız günlerimi¿
Ey ay parçası sevgilim, yaşayabildiğimiz kadar yaşayacağız birlikte. Her bir an bizim için vazgeçilmez olacak. Her bir an tadına doyulmayacak şekilde hafızalarımıza kazınacak. Seveceğiz birbirimizi, sevgiyle besleyeceğiz yüreklerimizi. Kocaman yürekli insanlar olacağız, bizi seven herkese sevgimizden pay ayıracağız. Bir korunak kuracağız iki kişilik dünyamıza, hiç kimse zarar vermesin diye. Biz olacağız, ikimiz olacağız. Biz olmanın ne demek olduğunu anlayacağız, herkese anlatacağız.
“SENİ ÇOK SEVİYORUM ,SEVİYORUM SENİ YARİM.. Hiçbir ifade tarzının anlatamayacağı kadar çok. Ölçülemeyecek kadar çok